editie 2019

Voor de Guitar Spring Break 2019 bundelen het Centrum voor Muziekinstrumentenbouw (CMB) en het Antwerpen Gitaarfestival (AGF) de krachten. Op die manier krijgen gitaristen, gitaarbouwers en gitaarliefhebbers een gezamenlijk evenement vol intense ontmoetingen, workshops en concerten.

Voor Luthiers is er vanaf 3 april een meerdaagse praktische workshop over double top guitars met Andreas Kirschner. Bovendien is er een programma met interessante gastlezingen van Siegfried Hogenmüller, Gary Southwell en Gernot Wagner.

 

Gitaristen krijgen vanaf 5 april de kans om hun spel te perfectioneren. In 2019 komen de tips en tricks van Tilman Hoppstock, Tomasz Zawierucha, Daniela Rossi, Roman Viazovskiy en Jan Depreter.

 

Bovendien kunnen ze, als ze inschrijven voor de formule Maestro+, op guitar date met Allan Willcocks. Dat is het alter ego van Tilman Hoppstock dat de componist in residentie van het Antwerpen Gitaarfestival 2019 wordt. En dan is er nog de onmoeting met componistendochters Mireille en Marianne Tansman voor het hommageconcert aan hun vader.

 

Onze stage staat open gitaristen en luthiers van alle leeftijden. Voor de gitaristen is er maximaal slechts plaats voor 15 inschrijvingen. Aarzel dus niet te lang ...

Wanneer?

3 tot 8 april 2019

 

Waar?
Bed Muzet cultuurhostel
Volmolenstraat 65, 2500 Lier, Belgium

Centrum voor Muziekinstrumentenbouw
Guido Gezellestraat 89, 2870 Puurs

 

Meer Weten?

info@antwerpengitaarfestival.be

BEVESTIGDE DOCENTEN & SPRekers

Tilman Hoppstock

Daniella Rossi

Jan Depreter

Tomasz Zawierucha

Roman Viazovskiy

Andreas Kirschner

Siegfried HogenMüller

Gary Southwell

Gernot Wagner

Zowel gitaristen als luthiers kunnen zich inschrijven voor de Spring Break 2019. Voor toeschouwers hebben we ook een abonnementsformule. Bij vragen of twijfel, kunt u ons steeds contacteren  info@antwerpengitaarfestival.be

INSCHRIJVEN ALS TOESCHOUWER

6 dagen gevuld MET

 spannende muziek, leerzame masterclasses en interessante ontmoetingen

Bed Muzet is de eerste jeugdherberg in België die zich richt op cultuur. Het cultuurhostel bevindt zich in het groen en valkbij de muziekacademie van Lier. Het stadscentrum van dit historische stadje met bezienswaardigheden als de Zimmertoren, de Sint-Gummaruskerk en de grote markt, is vlakbij.

Bed Muzet cultuurhostel

 Locatie

PARTNERS