PARTNERS

november

2018

VAN 10 tot 18

Het Antwerpen Gitaarfestival is lid van het EuroStrings Guitar Festivals Collaborative. Dit platform van Europese gitaarfestivals biedt interessante kansen aan jonge talenten en legt de fundamenten van een Europees netwerk voor interessante gitaarpodia.

 

Lees meer

Sabam for Culture is een divisie van de Belgische auteursrechtenorganisatie Sabam. Het biedt ondersteuning aan interessante culturele initiatieven zoals het Antwerpen Gitaarfestival.

 

Bekijk een video over Sabam

Zonder steun van het district Deurne en het CC Deurne zou het Antwerpen Gitaarfestival onmogelijk zijn. Maar er gebeuren nog andere spannende dingen in Deurne. Kijk maar eens op de website...

 

Naar de website van CC Deurne

 

 

 

De Stad Antwerpen is een belangrijke financier van de jaarlijkse gitaarwedstrijd tijdens het het festival. Een stad die haar talent koestert, neemt een optie op de toekomst

 

 

Stichting Robus en de Chinese gitaarproducent Martinez willen jong talent ondersteunen. Daarom zijn ze partner van onze gitaarcompetitie.

 

 

Op zoek naar een waardevolle gitaar? Dan zijn deze drie internationale specialisten het walhalla. Zelfs de koffie is er fantastisch.

www.siccasguitars.com

www.kentguitarclassics.uk.co

www.GSI.com

 

De Nationale Loterij doet meer dan een wielerploeg sponsoren. Ook cultuurprojecten krijgen steun. Het Antwerpen Gitaarfestival is er daar een van.

 

 

Ook het Argenta-bankkantoor Deurne is al sinds jaren een belangrijke steunpilaar voor het festival.

 

Een gitaar zonder snaren klinkt voor geen meter. De snarenproducenten die het festival ondersteunen zijn:

www.savarez.com

www.daddario.com

www.albertaugustine.com

 

PARTNERS
SPRING BREAK