november

2018

VAN 10 TOT 18

COMPETITIE

De jaarlijkse gitaarwedstrijd tijdens het Antwerpen Gitaarfestival staat in 2018 in het teken van componist Nejc Kuhar. De competitie vindt plaats op op 10, 17 en 18 november. Er zijn twee leeftijdscategorieën. Als gevolg van de toetreding tot het EuroStrings-platform, werden de leeftijdscategorieën aangepast. Aan de Antwerpen Gitaarfestival junior Competitie kunnen gitaristen tot 18 jaar deelnemen. Voor de Antwerpen Gitaarfestival Masters Competition zijn gitaristen tot 25 jaar welkom.

 

Een deelname aan de wedstrijd kost nog steeds 30 euro. Het aantal mogelijke inschrijvingen is beperkt. Wacht dus niet te lang en lees zeker het geactualiseerde reglement een keertje door.

 

Iedere deelnemer wordt beloond met een giftset van onze sponsors. Het totale prijzengeld voor de finalisten van deze editie bedraagt 4550 euro. De winnaar van de Masters-categorie neemt bovendien een concertgitaar van Zoran Kuvac ter waarde van 5700 euro mee naar huis en mag een professionele videoshoot bij Siccas Guitars opnemen. Voorts krijgt hij/zij de  titel van EuroStrings Young Star. Dat levert naast een entreeticket voor de EuroStrings-competitie in Londen ook een aantal concerten op diverse festivalpodia in Europa op . De winnaar in de junior-categorie krijgt een beurs om deel te nemen aan de Antwerpen Gitaarfestival Spring Break 2019.

 

Aarzel niet en waag uw kans. Eeuwige roem en zoete glorie wachten op u.

2016 COMPETITION WINNERS VISITING SICCAS

PARTNERS