november

2018

16, 17, 18

concours

De jaarlijkse gitaarwedstrijd tijdens het Antwerpen Gitaarfestival staat in 2018 in het teken van componist Nejc Kuhar. De competitie vindt plaats op op 10, 17 en 18 november. Er zijn twee leeftijdscategorieën. Aan het Antwerpen Gitaarconcours junior kunnen gitaristen tot 15 jaar deelnemen. Voor het Antwerpen Gitaarconcours Masters zijn gitaristen tot 24 jaar welkom.

 

Een deelname aan de wedstrijd kost 30 euro. Het aantal mogelijke inschrijvingen is beperkt. Wacht dus niet te lang en lees zeker het geactualiseerde reglement een keertje door.

 

Iedere deelnemer wordt zoals gebruikelijk beloond met een giftset van onze sponsors. Het totale prijzengeld voor deze editie bedraagt 4500 euro. De winnaar van de categorie tot 24 jaar neemt bovendien een concertgitaar van Zoran Kuvac ter waarde van 5700 euro mee naar huis en krijgt de kans om een professionele videoshoot bij Siccas Guitars te doen. De winnaar in de categorie tot 15 jaar krijgt een beurs om deel te nemen aan de Antwerpen Gitaarfestival Spring Break 2019. En uiteraard staan de twee laureaten in november 2019 als openingsact van het Antwerpen Gitaarfestival geboekt.

 

Aarzel niet en waag uw kans. Eeuwige roem en zoete glorie wachten op u.

2016 COMPETITION WINNERS VISITING SICCAS

PARTNERS

  • Menu

tickets